Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 9 July 2013

3 cutie pie looking for adopter

As Salam...

Mencari kucing??? Ni ha..ada 3 ekor..comel2..nak adopt pon FOC sajer..semuanya sihat tubuh badan..ada yg dah neuter pon...tinggal nak continue jaga dan beri TLC saja...

Si calico ni gurl...ekor kontot...x bising, litter trained, dan buat hal sendiri..biasa di cage so xde masalah kalau di cage di rumah..

Ini hensem kan...ini pon for adoption...tp ini belum snip..syarat adopt mesti di snip...wajib!!

Kucing ni kepala tangan semua besar..disyakki lepas snip masih boleh membesar mcm johan..

Friendly..x bising jugak...
Sape2 yg berminat nak tanya atau adopt..bolehla whatsapp 0126911121 (abg bert) atau melalui fb bang bert nih...lokasinya kucing ni kat Balakong...kucing ni strictly kene neuter ya..sbb slalu mesti yg nak adopt ialah depa yg niat nak kacukkan dengan induk betina masing2 bahana kaler dia yg cantik tu...

Ini lagi cute ek...ala2 russian blue...kehehhehe....ini jantan, mata ijau sexy..dah siap neuter dan berumur kurang dari 2 tahun...badan sihat tegap...utk info lanjut...nak tanya apa2..boleh berhubung melalui fb Epok2 Inti Kentang...lokasi di PD tp boleh ajer diusahakan transportationnya kalau adopter duduk di KL atau kawasan sekitar...
 
P/S: Kawan2..mohon dishare post ini..aku tahu..sesama kita yg cat lover ni mmg dah full house...tak mampu nak tambah lagi...tapi sekurang2nya bila kita share..chances utk di adopt meningkat utk budak2 ni..kan...


1 comment:

  1. thank you mamabetty! jasa mu sangat sangat dikenang~~!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers