Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 28 May 2013

Jolians Food Marathon 3: Waroeng Penyet & Laundry Italiannies

As Salam....
Sambungan lagik...smlm dah ngantuk sgt...x mampu nak bukak mata dah...
Kisahnya konon2 last nak mkn penyet utk dinner...ni kes paksa..sbb depa dah tabur janji2 manismu nak mkn penyet kan..goda2 aku pi Curve sbb ada penyet...so walaupun dah kenyang...singgah jugak la...kehehhehehe...depa takut aku nangeh...ade ke??? kehehhehhe

Kat sini cili ada 2 jenis..pedas n kurang pedas..yg pedas tu mmg nauzubillah punyer pedas..pijar mulut ai!! hohohoohoh...tp sedap jugakla..not bad..sini ada sotong penyet..yg kat bangi tu xde...tp variety lagi yg bangi tuh...

Adik maniewwss muka kepuasan kekenyangan.....bburrpp.....

Ingatkan dah nak balik....skali x jadi balik..duduk sini pulak....ya Allah..ya Allah..apa punyer perangai...kedai ni skali dgn bar ke club ke hape nama Laundry...so korg leh imagine la tahap kebisingannya yg mmg kompom lebih dari 80dB...pekak badak kitaorg kejap..bwahahahhaha....
 Kalau dah ala2 kelab bar gituh..wajibla ada yg x sedar diri menari mcm ala2 'you think you can dance' kan...haihh...mcm naik sheikh ada la...byk mat2 negro ngan awek negro gak...pastu tgk aku mcm pelik...x bleh ke aku nak minum strawberry banana kat sini...bajet howt plak dgn bibih juih dia tuh...heeeiiiii....
Kat sini jugak la yg katanyer strawberry banananya sedap...ntah...aku rasa semua sedap..sbb aku mmg peberet sama banana...

Dah kenyang tu padahal..tp masih gigih mengorder..mmg hari ni hari gigih makan sedunia...aigooo...aigoo...

Iklan x berbayar baby fad and baby bert...baby ke..u sure baby??? eeekkkkkk......mmg nak mintak penampar nih weii..

Last lepak penutup sebelum balik pagi pukul brape ntah...sok nya semua coti/MC/EL dan sewaktu dengannya...apa perangai kita ni wehhh....

Ini summary restaurant apa yg diterjah sejak lunch hour...cantikkan pic ni..ni penangan henpon changgeyy bella yg mahal...kehehheheh....Masterpiece ni hasil gabungan acix nana n adik maniewss...atas table kat Laundry tu ada chalk...utk apa aku pon tak pasti..nak buat lukisan atas meja ka..nak buat formula matematik ka...utk chemistry equation ka...dpt kat kami..arrr..abis la..abis lukisan tikus sume kluar...kehehehhe...

P/S: Hari yang menyeronokkan..mudah2an bersahabatan ini berkekalan...ameen....dan ehem...ehem..untuk yg x ikut tu kan...org yg pi opis tu kan...satu je aku nak ckp, pesanan penaja gituh...RUGI KO NYAHH!!! bwahahhahaha....



1 comment:

  1. saya buta hurup sekejap tidak mampu membaca entry ini... nyeh nyeh nyeh koh koh koh.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers