Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 26 May 2013

Wedding Cah Cantik aka Rasputia kuros....

As Salam....
Uolls...Entry ni khas ditujukan kepada cik Esah kita aka Siti Aisah Abu Bakar aka Rasputia kuros aka Cah Cantik sempena majlis resepsinya yang berlangsung semalam di GSV Port Dickson...GSV bukan GSC wei...GSC tu punggung panggung wayang....kehehheheh...
Tahniah Cah..selamat dah ko...kawin jugak akhirnya...dari tahun ke tahun asyik postpone kan....ala...nak buat mcm mana..abg pilot askar mmg busy sokmo...tapi nah...kalau jodoh mmg x kemana...kan...
This time kita buat ala2 photo album okeh..lots and lots of pic...xdok susunan..random sajer...

Ini aktiviti malam sebelum majlis dan pagi sebelum majlis...yg lelaki2 sebok main pikchaaaa!!! Yg perempuan sibuk main Uno..Old maid..dengan Happy Family...apakah punyer perangai nih, semua dah demam main card!! Yg pompuan tdo pukul 4 pg melayan mende alah ni...yg lelaki x tdo langsung...pastu pagi2 celik mata dgn x mandi ngadap Uno lagi...gigih!! Bwahahahah...

Inilah raja sehari yang diraikan semalam..baru nak senyum...td muncung je  atas pelamin..ko nebes ek Cah...kehheheh...
Cantik kan baju Cah...semua pekenan dgn baju nie...termasuk la aku walaupun aku tau aku kompom x leh masuk dalam baju tuh.. :)

Ecececeh.... lawo makcik ni sekali sekala dia make up... :p

Kami2 yang hadir..acix nana gwiyomi dgn new hairdo nya..very the kpop..ko hado??? kehehhehehe...

The gurls, cantik2 semua....abaikan entiti hijau botak di belakang tu yea...bwahahahahaha...

Arrr....ini best part...sampai PD terus homeless di rumah Fara dulu..Fara jamu nasik berlauk...lauk daging salai masak lemak cili padi dah lain2...byk pulak dia masak weii...bertambah2 semua mkn nasik...dah makan nasik..ada dessert homemade ais krim...wahhhh....iSuka!! Terima kasih sbb sudi terima kunjungan homeless dari KL...murah rezeki ko ...Insyaallah...kihkihkih...

Haaa...ini anak ngan menantu Fara...kuikuikui...Bobby & Mandy...arr...yg nama Mandy tu pepandai jek aku bagi kan...sempena nama nasik arab Mandy Lamb peberet aku...kehehhe....motip???

Tetamu yg hadir...salah satunya ialah pwincess of Persia..ala..tu haa...yg tutup2 muka tuh..pwincess tu hokeh...ko jgn main2...yg muka ngantuk tu bodyguard dia...yea...bodyguard dia mmg muka ngantuk 24/7...time pikcha!!!! je dia cerah buntang mata....bwahahhaha...

Souvenir dalam goodie bag..cantik betul Yaasin ngan tasbih kecik tu...mmg special..ongkosnya jugak spesel okeh....selain tu ada gak kek coklat kecik ngan jajan2..mmg meriah la goodie bag dia..penuh dgn mcm2...goodie goodie sungguh..aiLike!!

Ini si kenit aka Adik yang ikut turun PD, dia ni masih bottlefeed so x boleh tinggalkan kat umah..

Ini?? Ini pic masa nak fetch Bella...ujan mmg lebat gilos...jalan banjir..pokok tumbang..alhamdulilah selamat masuk kat sini...dugaan sungguh...

Ini sape nih? Ihik...ihik...ihik...malulah!!

Ini pic majlis pernikahan Cah...cantikkan...

Haaa...ini lah baju yg menjadi idaman semua....sbb dia kawin dgn Kapt Yus..baju nya pon dah ada rantai2 mcm baju askar..wahhh....very the soldier gurl!! Cantik la weii...sumpah cantik baju nie...
Pesanan penaja (aku ler) utk si pasangan pengantin...mudah2an jodohnya hingga ke syurga...ameen...

P/S: Tq Cah sbb mensponser apartment kami kat PD..
Haa..yg x bestnya..parking ya rabbi superhazab..dah la ko block kete org then ko tarik handbrek..nak tak nak kene kluar ikut bahagian yg supersempit dah hasilnya...bercalar sudah baby Maz aku...dah ler baby Maz tu kalernya putih...sedih sagt...bodo la org mcm nie..satu hari kene kat kete ko..tau la mcm mana sakit hati rasanya...puihh!!

1 comment:

  1. tahniah ye pada pengantin, eh suami MB pun bergwiyomi?? ehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers