Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 25 October 2012

Teringin...

As Salam...

Haiii..kelasssss mak punye tajuk entry nyah...ko ingat penyanyi Shima tu jer reti nak teringin2....kohohohoho...
Ni haa..nak share...pic yg sangat mencuit hati..skali pandang..ehhhhh..mcm Feebee..2 kali pandang...hurrmm...bukan Feebee...hehehhe

Pic ni aku copy paste dari FB wall ex-student aku..dia pi supermarket..tiba2 nampak ni..sekor tux cat tgh godek2 nak koyakkan plastik kibbles tu...sumpah comel!!! 
Dia kata finally ada staff supermarket tu amik dia bawak kluar dan bg makan...alhamdulillah..ada rezeki dia utk hari tu....kan...
Tapi..wonder la jugak..mcm mana dia boleh merayap masuk sampai ke shelf tu...hairan aku....bijak..bijak...

P/S: Apa salah berkongsi rezeki..kita sesama makhluk ciptaanNya.. Eh...teringin nk mkn roti jala..perlukah aku buat utk raya aji esok??

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers