Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 21 September 2012

Mereka sudah bahagia :)

As Salam..
Hari ni sempat nak hapdet pasal furkids yg dah selamat dgn adopter masing2..Asalnya semua stray cat..mmg buruk2..busuk..tapi bila dah makan elok..dah pi vaccine etc..dah cantik...mudah urusan nak dpt adopter..Kita kalau nak bagi org..kene bagi yg elok2..jgn nak buat naya kat org bagi benda x elok/sakit..kan...

Aku bersyukur..adopter2 yg aku dapat ni semuanya baik dan yg paling penting selalu inform aku perkembangan terbaru pasal furkids nie...jadik kawan udahnya...Depa xde nak lari2,  nak block2 FB bagai mcm certain org..ntah apa nak disorok pon tak tau..senang citer..kalau xde buat salah..xde apa nak takut kan..kan..kan...

Ok, ini Chibi..cantikkan...hhmm..ni gambar setelah dah bagi pada adopter..ini dah nampak berisi sikit..sblm ni kecik aje,,even dlm banyak2 adik beradik..mmg Chibi paling kecik, masa diselamatkan tu..terus terang aku risau dia tak survive berbanding yang lain..

Ni Chibi gamabr terbaru..tgk..muka dah nampak nakal..mummynya kata mainan peberetnya tu ha..minyak angin cap harinau..apakah??!! hahahahha...

Sihat ko ye Chibi..baru2 ni..Chibi dah dihantar spay di KKS, dpt 100% sponsor dari KTAJ sbb Chibi dia adopt dari KTAJ OAH..
Pandai2 la bawak diri di rumah baru yea..dia katanya nak main2 ngan si kakak, kucing mummynya yg satu lagi tu tp si kakak tu masih garang lagik..takpe..take time sikit nak biasakan diri..maklumla sebelum ni anak tunggal..tiba2 mummynya bawak balik adik baru..wajib ler majuk kan..

Yang ni...x lain x bukan..si Emau... Emau budak baik..utk yg tak mengenali Emau..boleh tgk link kat bawah ni..semua post berlabel Fei Mau..

Fei Mau skrg dah berdua..mummynye adopt sekor lagi kucing dari KTAJ Online Adoption House, buat kawan utk si Emau..alhamdullilah..boleh get along budak berdua nih..tp aku tak pelik..sbb sejak kecik Emau mmg baik..lain perangai ngan siblings dia yg lain..

Hoi Emau..perluke tunjuk ball2 yg x berapa nak ada tu?? Dia dah cunat..tu yg mentel lebih tu..sblm cunat pon mmg dah mentel dah..

Indahkan pemandangan ni..syukur2 sgt..mereka dpt kehidupan yg baik...

P/S: Emo di petang Jumaat..



3 comments:

  1. Aurat..... Hihihi alhamdulillah. Sihat2 semuanya

    ReplyDelete
  2. http://kucingterbiaranjingjalanan.blogspot.com/search?updated-max=2012-10-27T23:54:00%2B08:00&max-results=7&start=7&by-date=false haa pic bdak amada n chibi pn ada kt dlm entry ni dgn adopter dia.. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers