Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 18 September 2012

Digital Media Carnival 2012 di MITC

As Salam...
Huhuhu..bersawang2 dah blog ini...berhabuk2..lalat je yg xde lagi..haishh...apakah??!
Aku bz ler..malas pon ada..huru hara pon ada..

Last weekend..kami pi Melaka, sbb join Digital Media Carnival 2012 bersama2 dengan budak2 Mass Com UiTM Melaka..tp ni kes turun senyap2..suprise katanya...kehehhehe..tp mmg suprise sbb last minute punye plan..itu la..kadang2 nak janji susah, kot2 ada keje ke hape..tp kalau free..mmg kami sampai la..so far..event area utara je x sampai..JB sume kami dah terjah..hurrmm..tiba2 teringat zetty..hhmm....

 Bergambar dengan budak2 UiTM sebelum balik...
Event ni ok...tp x lawan la event yg melibatkan pet lover mcm kat MV hari tu..kat sini, pengunjung rata2 dtg sbb nak serbu PC Fair sebenarnya..aku x kisah la..cuma...
Cumanya aku x larat dengan booth yg opposite kami tuh..booth Melaka fm..alahai..bising ya rabbi..subhanallah masyaallah!!
Ya..ya..aku tau depa ni deejay..err...deejay la kot sbb ada gambarnya kat banner tuh..mmg kejenya nak memeriahkan event tapi......asyik nyanyi sokmo..berkaraoke disitu...balik2 org tu..pastu lagu dah abis..org yg sama lagi nyanyi..aku x kisah ko nak nyanyi patploh kali pon..cuma..bising la..dah mcm mini konsert dia dah kat situ..
Hurmm...lagi satu..itu deejay radio kan..apsal aku xde nampak peminat2 nak amik gambar/mintak autograf ek?? Kuikuikui...

 Mereka2 yg turun Melaka dari KL untuk meneman sahabat yg hampir nangis sbb xdok geng jaga booth..muahahahhaha!!! 
Oh ya..abaikan Big Boss aku tuh..dia mmg x lekang dengan cat ears nya dimana2 event pon..aku?? tetap setia dgn telinga menkun (Mainecoon) aku yg ala2 mcm tinge bear atau racoon iteww.. hohohohoho...

 Antara aktiviti di booth..peraduan mewarna utk kanak2...aku paling tertarik dan awe dgn lukisan yg kanan sekali tuh..unik sungguh kalernya..hai la adik yg mewarna..dasat sungguh imaginasi ko eh...kehehhehe

Yg ni mcm biasa la..aktiviti penutup..mula dgn appetizer otak2..pastu lauk pauk nasik2 bagai..then lempeng kelapa, lempeng pisang..dan last skali soda bandung...hohohoho..buntang mata, buntang perut..buntang semua!!

Lepas tu kami buat lawatan sosial (sosial la sangat) ke rumah epal cik tedi..tp xde gambar la..sbb dah mlm..

P/S: Byk yg aku nak story mory tp hok ni je mampu aku nak type..hhmm...


2 comments:

  1. Jeles tak dpt g..huh!!!!!

    ReplyDelete
  2. Meriahnye... Budak tu suke kucing 3kaler tu. Hehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers