Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 7 June 2012

Pakai henpon curik rupanya..

As Salam..
Saje nak share..dpt dari kawan2 di FB..udah kecoh kat FB..blog juga..

Kisah pencurik henpon..konon2 sudah dpt jackpot..padahal x pasal sudah exposekan diri sendiri yg dia lah culprit pencurik hempon.. Pastu siap amik gambar bagai dan upload..tp kluar dlm Instagram pemilik asal..x ke vangang namanye tu..

 Gambar yg di upload..pastu masuk Instagram org lain (pemilik asal).bukan gambar ni aje..ada gambar lain lagi..upload2 gambar mcm guna henpon harta sendirik...hahahhaha!!! kantoi dowh!!

Malas nak citer banyak..korang baca la kat blog Pinversations ni..sape yg mencurik..sape yg dicurik..sape pompuan tu..apa kene dgn pompuan tu dgn kisah dera kanak2..korg baca lah kat sana link yg aku bg tu ya..

Yg ni plak link dari owner henpon asal..
 https://www.facebook.com/notes/patrick-lim/met-with-an-accident-yet-why-do-you-still-steal-my-phone/432769970077599

kisahnya mcm mana dia bleh ilang henpon..satu lg..pelik betul polis Mesia ni..alangkah baiknya jika setiap balai regardless daerah apa pon ada link..ini tak..nak report apa2 kene tgk kawasan/daerah..mcm la kita rakyat jelata ni hafal daerah jajahan balai masing2...ppfftt!!

P/S: Ni namanya...vodo bertingkat2..vangang melantun2...


3 comments:

  1. hamik ko ! 1 malaysia dah kenal muka ko !! ahahahahaa(gelak guling2)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bleh plak dah curik hp, bg kat gf, yg gf plak buat bangang xmo pulangkan..tak ke hawau namanya tu..

      Delete
  2. leh pulak ambik kesempatan atas kesusahan org lain, apa punya org lah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers