Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Saturday, 31 December 2011

Langkaweeeeeeeeee Pt.2

As Salam..

Sambungan..
Lepas dah flat kepenatan shopping...dan ronda sana sini...balik tdooo...

 Esoknya gi Makan Mahsuri..ikut hati malas nak pegi..sbb mmg niat rombongan shopping bukan rombongan sejarah..tp sbb mak teringin nak pi tgk..kami layan kan je la..so berbondong2la kitaorg ke sana..giler panas...cuaca terik..dah pakai sunglass pon bleh nampak kaler kuning..sangat terik..

 Ni aku x tau apa hal..gilo depa nih!!

 Mak sakit kaki..slalu acik pimpin mak..this time Big Boss plak..so sweet...

 Giler membeli perfume kembali membuak..tp kene tahan nafsu weh..perfume yg borong kat Hong Kong ngan Macau pon x abis pakai lagi..yg belum bukak pon ada..sabar..sabar..so kami beli sorg satu jer..itu pon perfume biasa2..Guess silver tu dah botol ke 3 aku pakai..suka sbb baunya simple dan x leh over sgt kalau aku nak pakai time pi skolah..aku cikgu beb..xleh over2..niat gi skolah nak mengajar..bukan nak melawa..

 Kami pi sana cuma bawak 2 beg ni jer..xde luggage pon..beg ijau tu pon sbb letak sliper..

Tapi kami balik dengan nie..itupun slps berhempas pulas menahan nafsu..backpack merah tu beli masa dtg Langkawi last year..this yr beli satu lagi yg sama..beli luggage lagi semata2 nak isi coklat..ya tuhan...next yr mcm nak pegi lagi..dah mcm acara tahunan plak beli stok cekelat kat sana utk setahun..hahahahah.....

P/S: Next year repeat lagi!!



1 comment:

  1. sonoknya jenjalan....

    ada coklat utk tite tak?? hikhik

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers