Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 14 December 2011

Update seciput...

As Salam... 

 Hhmm..mama tu...dah lama x update blog..berabuk..bersawang2 dah blog ni..dah la ada byk benda bleh story mory..
Ala..mama tu mmg..bukan berita terkini..dia berita terbasi!! lambat sokmo!!

 Xpela..biar kak mok ngan adik yg update blog..tp kitaorg x pandai nak tulis panjang2..kami buat point form aje yer...ala..mcm note exam gitu..kuikuikui...

  1. baru2 ni mama n big boss baru balik dari UTM, Skudai, JB sempena Run For Yourt Heart Event..sbb Scratch bukak booth..mama kata nanti nak buat special post on that..
  2. Ingat tak photo contest by Scratch...ehem2...relax...kami x menang pon..tapi listed as the best 20 photo..jadila..kak mok ler gambar ke-20 tu...adik gambar ke 16 kot ..lupa dah..tahniah pada KittyWorld..sbb Yaya dpt no 1..pheewwiittt!! tapi yg x best mama x pergi kot event Rantai tu utk amik hadiah...ala mama nie..spoil la!!
  3. adik baru dpt tau..Mrs. Azmi punye Coki..iras2 adik tau...hah..terkesima!! adik versi besar!! nanti adik suruh mama upload gambar..
  4. kawan mama, auntie Rara yg pandai buat felt craft tu masuk paper The Star smlm..mama kata nak special post gak yg tu..sbb tgh nak discuss pasal charity for Scratch dgn auntie Rara..
  5. Oh yea..abg pok, adik mama dah tunang..mama xde masa nak update pasal tu..sorry abg pok..nanti kami paksa mama tulis something on that ok..
 Kak mok..!! kak mok..!! bangunla..apsal ko tdo plak..keje belum abis nie..
Takmo..takmo...aku dah x larat...berat betul mata ni...so ko update je la sorg2...zzz...zzzz...zzz...

Hhmm...kawan2..esok adik sambung yea..mana aci kak mok tdo sorg2....I need my beauty sleep too tau!! Kbai!!

P/S: Mama yg sedang mengalami waktu sibuk, kesibukan, penyibuk, tersibuk, menyibukkan..dah segala2 yg ada perkataan 'sibuk'...pendek kata..SIBUK BETUL!! ke...berpura2 sibuk??!!

7 comments:

  1. wahhh..sibuk bangat kamu..hik2

    ReplyDelete
  2. bizi betol mama awak yer

    BoBo Salem
    Meow Meow Family

    ReplyDelete
  3. sibuk benor mama kamu tu yer...

    nnti adik kem salam kat mama yerk ^_^

    ReplyDelete
  4. sibuknye mama awak... tahniah dpt top20. adik angkat kite pun dpt gak. no 18 :)~nomi

    ReplyDelete
  5. Sian mama sibuk... kamoo pulak jgnlah menyibuk, yer darling ling-ling....

    ReplyDelete
  6. hehe,tq^^
    aa,dtg la..boleh jumpa nanti..:)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers