Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 16 December 2011

Scratch turun JB..Awas!!! Entry yg penuh gambar!!

As Salam...

10 & 11hb Dis yg lepas..kami lepak JB, 2 hari..sempena Run For Your Heart event di UTM..it was fun....F.U.N...FUN!!
Lepak dgn member2 sekepala..mmg terbaekk!!
Enjoy the pics!!

 Sampai2 aje..pi nasik carik ambeng..dlm happy2..sedih pon ada..jumpa mummy cat with 8 kittens..8 i tell u!! *collapsed*

 Then lepak dan berehat kat hotel sementara nak tunggu mlm utk fetch Zeezam yg sampai lambat..lapa plak ptg2..bedal murbatak murtabak dulu..giler sedap...!! Maceh Tedi!!

 Sblm pi mkn malam...kami singgah UTM jap..tgk2 lokasi dan pasang banner..ni banner baru youuuu...sejak Kucing Terbiar Anjing Jalanan (KTAJ) dah merge dgn MCCP (Malaysian Cat Care Project), nama ditukar kepada Scratch (Stray Cats Rescue And Treatment Community Help)... and we are so proud to be part of it..oh yes we do!!

 Oh..ni gambar kekasih hati I..Big Boss dok panjat2 gantung banner..lebiu..hihihii..

 Dah letih memanjat2...apa lagi..makan la!! this time mee rebus tulang..mmg terangkat..next time kene repeat nih!! Big Boss belanja sempena anniversary kami yg ke 4thn pd 7th Dec dan my birthday pada 8th Dec..yg best..birthday Farah pon minggu yg smaa..on the 9th..so celebrate skali la..

 Perut dah kenyang..Zeezam belum sampai..off to Danga Bay...amik angin..jenjalan..

 Ehemm..ehemmm..termasuk plak..gambar percintaan..kuikuikui..sila jgn muntah atau pengsan yea...ahhahaha

Akhirnya Zeezam sampai..apa lagi..supper!! mkn summore..this time kat Osman..kesian member..pas keje..dari KL shoot ke JB..hambek..nasik lemak Osman+roti telur...me..repeat lagi bandung soda..pastu mlm x leh tdo..sbb kembung perut!!

 Hari kejadian..kita ada 2 stray male cat..belah kiri tu persian kaler white..mok2 sikit..belah kanan tu siamese cat...snip!!! snip!! snip!!
Ahahahhaha...matila kalau Big Boss nampak  nie....kihkihkih

 Barang2 jualan untuk raise fund...

 Sblm ni, kita ada KTAJ tshirt kaler putih..now..we have new Scratch for adult in black and white, new design of course, and....new Scratch Tshirt for kids..incoming ada kaler kuning..lagi cun..and we do have new car stickers as well...byk betul new stuff...and not to forget..that day kita ada chocolate moist cake..rugi korg x turun weh!!

 Ehem..ehem...boipren sejati meng'interframe' lagik...this time dgn stray yg kami jumpa di area booth kitaorg..kucing betina ni dah scratch tangan Farah tau..tp ngan Big Boss elok je diam..gatai kamu yea!!

 The crowds....mmg happening....
Lappy mesti bawak..update jgn x update....promo jgn x promo.....report jgn x report...

Sape ni??!! ni la JayBee (JB)..bukan Jay Chow..atau Justin Bieber..budak ni kami sauk depan hotel utk adoption..sangatla manja..pernah ko tgk stray bleh tdo siap menganga2 atas riba mcm ni..sbb tu kitaorg tau dia ada potensi utk di rehome...
Alhamdulillah..dia berjaya mendpt mummy baru masa adoption drive kat sana...dan dah selamat di Seremban skrg..syukur2...

Ni 2 volunteer, Naim ngan Akmal..mereka ni respond bila kami shout out utk volunteer..TQ byk2...

Mereka yang menjayakan event di JB..BFF!! 
Btw, yg tudung hitam kat tgh tu la kepala event kat sana..cik Zetty Akhtar Abdillah..

Zet..nanti kami dtg lagi eh...and thank you for everything..apa yg everything?? sbb dia sponsor bilik hotel kitaorg..aku dpt bilik honeymoon kau!!....kelaaasssss ko Zet!!

P/S: Bila nak ada event di JB lagi... :-)


4 comments:

  1. meriahnya....rugi tak dpt join

    ReplyDelete
  2. hye, tshirt kau dah siap tau. boleh emel aku kat kongsigelap@gmail.com utk borak borak? - zeezam

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers