Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Saturday, 21 May 2011

Tensionku tensionmu juga..

Urghhh..malas..malas..urusan ethics approval masih belum selesai..baru dpt sign SV je..co-SV cuti sampai minggu depan..tangguh lg..kene kejar pemangku KJ plak sbb KJ kesayanganku Dr. Poh gi oversea =) Moga Allah permudahkan urusan..amin..amin.. (kene berdoa dulu sblm komplen..hhahhaha)

Mmgla..master students kene independent..bla..bla..bla..(ayat standard lecturer2 aku) tp kerja akan jadi lebih senang jika student ni di brief lebih awal camner nak lengkapkan form ni..ini tak..maklumat dr mulut ke mulut jer..ingat ni CPR bantuan mulut ke mulut kaaaaaaaa....ramai yg tak tahu bende ni kene ikut format sebijik sebijon..bila ada yg hantar..of kos la kene reject..bahana x ikut format etc..tak ke buat 2 kali keje...nak ke fac tu satu hal..student SGTLAH PAYAH nak masuk sbb parking limited..itu belum kisah pak guard2 yg tak berapa nak beradap , umur je tua tp hampehh.. kes yg mcm aku ni xde transport lg le susah..Bebe (kete) tak siap2 lagik..ntah kurun ke berapa baru siap..aku dah bbrp bulan patah kaki..ini sume dek gara2 driver mabuk..kurang ajarrr!!!

Before..
Bebe yg comel..hasil gaji kerja yg pertama sbg guru..ada sentimental value sbb abah bg down payment..present katanya =)

After.. T_T


Alhamdulillah umur masih panjang..org yg tgk kete mcm x caya jer driver survive..sila abaikan dak mok2 yg pakai baju belang2 tu yea..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers