Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Saturday, 28 May 2011

Bila mama belum balik..

Bila mama belum balik..semua muka monyok2..hhmm..ni port peberet mama tgk tv...selimut ni pon ada bau vicks yg mama slalu guna..

Bila mama belum balik..sume xde mood....ni port mama on notebook..rindu dgn mouse mama yg ada lampu2 tuh..

Bila mama belum balik..sume pandai bawak diri..tido atas hammock tak perlu disuruh2..tdo nyenyak x bising2 sampai pagi Big Boss on lampu nak sembahyang subuh

Bila mama belum balik...tdo sopan setempat x sepah2kan umah...(cuma 3x robohkan railing langsir je...)

Bila mama belum balik, semua x lincah mcm selalu..sampai tertdo depan pintu mcm security guard..nak sambut katanya kalau mama balik...

Bila mama belum balik, Rozy pon rasa mcm ada yg tak kene..apsal siang hari umah kosong ye..slalu ada jer makcik sibuk2 sapu mop sana sini..oh..rupanya makcik tu belum balik lagi..    


P/S: Ni la yg Big Boss report hari2..mms pic aktiviti baby2 bila almost 1 week tak balik gara2 nak kejar ethics approval..siannya budak2 ni...bila mama xde depan mata baru korg nak appreciate yea..ciss!!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers