Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 22 May 2011

RED WOK + Kitten Pt. 1

As salam..

Weekend umah aku (my mum's) mmg gantung periuk..takde masak2 nie..mama rest..hhmm..jgnkan mama..aku pon join rest..wahahhaahah..smlm hujan..sedap betul kalau dapat makan mende panas2..sudahnya merayapla satu family gi RED WOK yg kat Bangi tu..previously gi dgn in law punye family..this time bawak mama pulak ah..time lapa gile mcm ni mmg sangat sesuai...sbb self service..semua main scoop sendiri..janji jgn ada yg waste, nanti kene charge RM10 utk setiap 100g yg korg buang tu..kesimpulannya..JANGAN TAMAK..

Nama:
Red Wok Restaurant
 
 Recommendation:
*****
Lokasi:
Red Wok Restaurant Sdn Bhd
Lot PT 70550, Jalan Kajang Impian 1/2
Taman Kajang Impian
43650 Bandar Baru Bangi
Selangor
 
Contacts:
Tel: +603-8927-4100
Fax: +603-8927-4500
HP: +6019-339-4655 - Awang Hasyim
HP: +6012-9100-100 - Muhammad Oon (Brian)
HP: +6017-6868-600 - Pink
Email: redwok2u@gmail.com

Waktu Operasi:
Isnin hingga Khamis
Lunch: 12pm to 3pm
Isnin hingga Jumaat
Dinner: 6pm to 12am
Sabtu & Ahad
12pm to 12am
*Closed for lunch on Fridays.

Signature Dish/Drink:
Halal Chinese and Thai Food


  Mama & abah, insan yg paling important dlm idup selain hubby, siblings & kitties..xde mama & abah xde ler aku kat dunia..bila dah kenyang..senyuummmmmmmmmm...


 Semua makan mcm piranha..lapar ler katakan..zapp..zupp..zapp..zup..licin settle semua..cuma tinggal jagung 2 ketul belum di ngap..itu pun sbb belum masak lagi..ingatkan dah selamat..rupanya..hhmm.. Chepok (adik merangkap bouncer aku)  round lg..nak buat mee tomyam kononnya..x kenyang2 lagi ke ko ni bang??!! By that time aku dah tersandar daa...


 wahahhaha..mama selalu x makan banyk, this time..ko tgk..bersusun pinggan..mama hebat..hohohohohooh..yg sebelah tu adik sekor lagi..member dah surrender..tapiiii....Chepok masih makan lagi!!!  hhmmm..bagusla bawak ko mkn2.. =)


Yang ni penutup..mee tomyam hangus...whahahahahah..uurrghhhh..x lalu dah aku nak nengok makanan lg pas tuh..Chepok..ko mmg gagah!!
 
P/S: masa tgh2 mkn..nampak kucing..hhmm..apa lagi..makin membuak2 perasaan rindu kat anak2 si Rozy Tiger (gf Mail Lambung..wahhahahah..penangan Maharaja Lawak la ni) kat umah...nak balik..nak balik..nak tgk Motty, Shorty & Zul.. kalau balik..sempat la nak 'memperketemukan' Zul dgn Zul...errr..Zul tu adik aku..sama ngan nama kitten tu..sbb dia mmg mcm Zul!! boleh gitu?? wahahhaha

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers