Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 2 March 2014

Ko Hyang pulekkk

As salam...

Hari tu..ada event Cutie Pet Fun Fair ke hape namanya...gitu2la..dekat2 1 Utama...kami x dpt join, sbb busy pi beli lampu ajaib utk umah...entry di sini..

So dating kejap utk makan je la ngan depa 2 ni...

kenapakah mereka posing mcm ni???!! hahahahahahhaha....

Kami sampai lambat...mula2 nak makan tepanyakki yg yucky tu..x jadi...uollss..jgnla pergi tepanyakki kat situ...servis sgt2 la teruk...senang citer pekerja sana mmg layan x layan sgt customer, x amik order etc...teruk sgt....pihak pengusaha tepanyakki ni mmg kene tgk perangai staff depa ni kalau x mau mengalami kerugian dek kebodohan mereka dlm memilih staff nak jaga outlet...
As for us...kedai itu mmg sudah kene pangkah...babai!!

So...bergerak ler kami ke old wing tu...haaa...masuk ler kedai ni...KO HYANG namanya...kedai mknn korea...best sgt!!

Harga murah.....kalau compare dgn kedai korea lain....harga ni mmg mampu utk semua golongan..portion pon ok...servis pantas...x lokek banchan...oh yea..banchan yg ikan bilis tu sgttt sedap...boleh mkn ngan kicap n nasik jer dah sedap..

Aku lewat sikit...sbb otw nak jumpa depa terserempak dgn Joseph org kuat kibbles brit..borak2 kejap...err..kejap la sgt kannn...then baru mencicit lari pi KO HYANG ni...haihh..depa ada yg dah abis mkn gamaknya...sian...depa duty...sure kelaparan kan..

Sudahh burrppp...tu ceria jek muka memasing tuh...

Semangat!! Big Boss mkn Bulgogi Bokem...sedap katanya...kalau ada word gogi tu maknanya ,beef la..daging tu di stir fry basah2...side dishnya opkos ler seaweed soup and banchan..setiap kali dtg, aku mesti x mkn sgt kimchi merah pedas tu...sbb aku prefer sweet kimchi, tp susah nak dpt...rugi betul x seludup bawak balik banyak2 masa pi korea hari tuh..

Aku mcm biasalah....mmg forever and ever akan order Pa Jeon...bukan Ju On tauu!! Pa Jeon tu seafood pancake..so mmg ada la sotong, udang dlm tu...kalau lagi grand punye Pa Jeon, siap ada kupang and scallop bagai tp yg ni ada udang sotong jer...
Satu lagi yg best kat sini ialah air aloe vera...very refreshing tau..

Happy faces...Buuurrppppppp *bunyi membelahak mcm acixkurung* ahahhahahah...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers