Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 26 February 2015

surprise partayyy

As Salam..

Ni kisah basi lagi..besday acixnana..kami dijemput pegi memeriahkan majlis sesambil tu diadakan aktiviti berendam jemaah...kesukaan semuanya..sbb ada indoor pool...ko nak terjun dgn baju kurung ke..telekung ke..pon boleh..xde lifeguard sebok nak pretpret tiup wisel suh ko kluar sbb pakaian renang tidak sesuai...kan...ouh...ni semua berlaku di PD..Grand Lexus PD..ntah nape hari tu ramai pulak orgnya sbb ada jabatan kerajaan buat function...hhmm...byk betul duitnya..kami dok kursus in house sajork...

Sebelum ketibaan yg diraikan...naik biru muka masing2 tiub belon...tiub la sebanyak mana yg dpt...masing2 pandai tiub belon..tp nak ikat tak pandai...hahhahaha...
Awal2 dah set table..makanan dah hidang..yea...mknn harus ada dan disusun dulu...penting tu...almaklum kelaparan...masing2 dah standby...bukak2 pintu...bukan muka besday girl..tp muka bellboy tolak beg yg terjojol kat pintu...dia la sudahnya yg kene jerit sepraisss....bukan setakat kene jerit..siap kene tembak dengan jurai2 kertas yg mcm mercun tu..party pop ke hape...harusla seprais mukanya....pucat...toreh pasti x berdarah mukanya...nasib baik dia xde lemah semangat....maafkan kami adik bellboy...nasib ko la kan...pandai besday girl berdiri tempat lain...tak apalah, janji aku dah pulun jerit seprais tu..kan...so objektif tercapai ..hhehhehe

Makan udah..potong kek udah...ini la tujunya...perbincangan, gurau senda semua dlm air...feeling2 mermaid n merman sgt nih...naik hanya utk ke toilet dan ambil mknn/minumam...pastu masuk terjun dlm air balik...Fad terkecuali..sbb dia zombie dlm air...aku x dpt nak explain apa gayanya tp sgt2 la kelakar...imagine...ada zombie..beliak mata..tp perot boncet sket..pegang belon..pastu jalan laju senget2 dlm air...sambil bunyik...arrr....arrr....takut tak??? zombie dlm walking dead kalau tgk...dia pon insaf ...terus pencen..depa bagi fad je role zombie tuh utk season seterusnya...hekhekhek

P/S: Lupa nak tepek pic reramai dgn besday girl..x sempat nak curik pic tu dr bangbo :p


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers