Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Saturday, 14 March 2015

frenss...

As salam...haiii....

Lama benar x bersiaran...kan...smpai naik bersawang blog ni...eeeeee...blos sape nih...hahhahaha..

Aku dah boleh adapt dgn campus life skrg..walaupun la title student kertu...tp stil la ada sikit rindu family..anak2 bulus n frens...eh..kata boleh adapt...tp ni rindu2 pulek...eehhh....
Harusla kan...aku anak buah pon ada seketui je pon...harusla rindu...babyyyyy...mama mok miss u!!
Rindu kawan2 jugak...hari tu..aku balik naik bas...sampai kol 11 malam..kawan2 dah siap2 tunggu kat kedai makan sg besi...haaa..giler terharu weii...

Pic ni hanya lah hiasan semata...aku bukannya berkawan dengan gajah hoccay...btw..good luck acixkurung..selamat ber frenatkins..harusssss ko slim melim pas nih...misi kebaya!!

kat sini pulak...i met a new fren..kawan atas kawan la ni..siti namanya..mmg baik dan x berkira..selalu2 la dia kidnap kami2 budak hostel ni merayap2 release tension...td pi jusco bukit indah..haaa...tengok..sampai johor pon heboh dengan jusco..hehehhehe...owhh..siti ada 3 ekor kucing..si bongsu namanya tortie, ada calico girl namanya sara dah sekor abg kawasan kaler oren nama leo...mmg suka la aku pi umah siti la jawabnya ...masa utm black out hari tu..pi umah siti la...utm tu dah 2x black out...apa cerita...utm kot...haihhh....

adat berkawan kan...kadang2 ada la gado2 manja sket..yelah setiap org ada diff perspective kan...bukan senang kita nak ngam dgn org..so aku doa2 agar frenship yg ada ni terjaga baik hubungannya...bila berkawan..kalau ada kecik2 hari ke hape..duduk berbincang....jgn kerana sikit punye hal ilang segala kebaikan selama bertahun..rugi...khennn...aku kadang2 perhatikan aje..sesambil tu buat reflections...weii..we teachers mmg dah jadi habit buat reflections..yes..we are very2 good at it tau...x payah cermin...kehehhehehe


P/S: Kat sini..aku ada 1 main supervisor and 3 co sv...haaa..giler x giler...budak hlp biasa ada 1 je sv..nak apply co sv pon kene mintak izin sps dulu..budak2 sinergi ada yg 3  ada yg 4..haaa..takotkan..kan..apakan depa nak buat ngan kami2 nih...imagine la...4 sv maknanya 8 mata memerhati..homaiiiii.....hhmm..marilah bersangka baik..harap2 boleh GOT dalm tempoh 3 thn..ameenn....


1 comment:

  1. my god! ramai nya co supervisors. memang menyeramkan delphi delphi nih dik.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers