Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 9 December 2013

Bling Bling...ahaiii....

As salam...

Haaa...excitednya nak hapdet blog hari ni....ehehehhe...apakah???

Alkisahnya...last week (ok, very the basi kan cerita ni)...kami ni dgn gigihnya pi la Shah la utk some errands...pastu dah lunch hour kan..pi la Giant Shah Alam nun...pi sana dengan misi...MISI BLING BLING!!

Jalan...punye jalan..jumpa la kedai yang dimaksudkan..kedai jual/buat casing handphone...
Ye...ye..dulu aku x kisah handphone aku bogel2 ke hape..tp tiba2 suka pulak nak yg bling2..sekali sekala melayan bengong aku sendiri...

Kedai tu betul2 kat depan McD...takkan miss punyer..

Best kan....kan....

lagi...lain design....lain size..lain harga...so pepandai la bajet...lagi dasyat itemnya...lagi penuh bling2 dan pearlnya...lagi besar harganya...ikut suka masing2..

Antara design yg display kat sana...


Ahmoi ni ha tokeynya..btw..kalau nak keje part time sini pon boleh...dia mmg tgh carik org...utk jaga time wiken...dia bayar rm40 sejam...


Ni lagi..sekarang ni org suka letak cermin...buat betulkan tudung la..buat check make up la...lain size lain harga....ada yg belas2..ada yg puluh2...


Comel ek..mcm sedap ek...

Ok..ini serious design gegurl...

Lagi...ni pon fave design...design merak....ni kalau tema Deepavali very the seswai..

Basic kami2 punye..dah setuju nak pilih item apa...baru dia tepek pakai special glue plus bling2 nya...nak stones ka...nak pearl ka...nak separuh ka..nak penuh setepek pearl ka..


Hasilnya....ni si wawa punyer...RM100 kot...sbb barang2 yg dia tepek tu besar2...

Ini?? ehem...ehem...ni ai punyer la...hokhokhok..yg mcm aku punye ni simple2 jer...bling2 pon bikin sikit jer..dlm RM 80...


P/S: Ala...sekali sekala aku pakaikan baju kat henpon yg sokmo bogel ni...sian dia...alasan sgt kan...alasan menenangkan hati kekdahnya nih...


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers