Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 18 October 2013

haii...

As salam...haiii...
Korang sihat...?? Parents korg sihat?? Anak2 korg sihat?? Jiran2 korg sihat?? Heh..pensebok sgt kan..nak tanya semua...kehehhehe

Dah abis dah raya haji..hari tu tiba2 big boss nak mkn lontong..hhmm..berlodeh2 la kita..kalau dah berlodeh..takkan nak mkn kosong je kan..so bikinla sambal Ikan bilis ngan bergedil ikan.. hantar umah mak2 sana sini sikit...asalnya nak bikin mee rebus..teringin sangat...kalau beli..kang sokmo mee rebusnya susah nak jumpa yg kene ngan tekak..org kata sedap tp bila try sepertinya hampeh pulak aku rasa..ala..sedap x sedap tu sgtla subjektif tau...so kalau dah masak2 tu jgn nak masuk bakul angkat sendiri sgt...jgn byk komplen...payah sgt sila masak sendirik. ..
Hhhmmmm....sedapnya mee rebus...arrr..terbayang2 nih...

Semalam..ofis ada buat majlis korban kat surau...iyer..surau...surau kami besar siap buat solat jumaat tau..3 ekor lembu tumbang..sembelih, melapah dan memasak semua dibuat setempat..dptla aku rezeki sebungkus daging dan sebungkus tulang..nanti nak bikin sup ke hape...x berani nak masak terus..kang ada yg mc kang..darah naik katanya...

Last wiken..kami ada movie marathon citer hantu kat kg bb..haaa...masa tu la segala longkhong la..longkang la...semua kluar..tgk dari mlm sampai pukul 6 pagi..boleh? Dah ngantuk..tdo..bangun2...dah settle apa patut..dah mkn...sambung lagi 1 movie..closing katanya....yg penakot2 pon gigih duduk depan tv walaupun at the end depa lagi byk tutup muka dgn bantal busuk atau berpaling muka tgk org sebelah...selalunya aku la org sebelah tu..this time si darcy..nasibla ko darcy jd bahan renungan acixkurung...kehehehheh...

Ini apa??? Hhmmm ni gayanya lepas overdose citer hantu...sadis kan...kesian. ...

Ini?? Satu lagi mangsa overdose...matila kene bantai dgn acixkurung pas ni...larikkkkkk......

P/s: aku suka la horror movies..citer yg ada vampire2..ada witchcraft2..ada voodoo2 ni mmg la peberet...




1 comment:

  1. hish aku membuta ke hape tu???? very der menghazab hahaha..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers