Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 6 October 2013

Gurls Day Out - Kenanga Wholesale Mall

As Salam..
Semalam..hhmm....entah mcm mana ntah..boleh terkeluar topik pasal Kenanga Wholesale Mall ni..eh..eh..eh..tiba2 dah sampai plak kat sana..ouh magika nya...
Patutya Gurls Day Out ni ramai2..tp at the end tinggal la 3 ketul..ada yg pi horay2 holiday, ada yg nak kene study utk exam..dan ada yg ke keje..takpe..ala..bukan mall ni dah nak tutup..kan...

 Ni la partners in crime nya..mak yung Cah cantek and acixkurung aka Posmawar aka rosmarang...matikla kene parang sat lagi dengan acik kurung...kihkihkih...

Mak yung satu jer tujuannya, carik barang baby la!! dia belum borong lagi..sbb yusyangkiut belum balik...dia baru shopping lite2 sajork...kami2 ni tukang turut nyibuk pilih2..nak yg stripe2 la..nak yg ada bib la...tumpang excited..
 
Ehem..ehem..acixkurung borong shawls uolls...shawl plain bodo2 ni..klau kat luar bangang2 harga pon nak dlm rm20 kan...kat sini 1 helai jatuh harga rm15..tp kalau beli borong 10 helai min, dpt la rm 10 per piece..haaaa..acixkurung terus dipilih2...dptla 11 warna idaman...one happy lady dia pas tuh..senyum sampai telinga...kehehheh

 Penat berjalan..lapa...Shihling dulu..sesambil bergossip2..Eh..Eh..Eh.....howt storyyy sgtt nih....kehehehhe.. Ini dibelanja oleh acixkurung..tq ya..murah rezeki..belanja lagi!!

Arr...cerita disebalik heels belang2 ni..si acixkurung ni sudah head ovel heels sama ini kasut..malangnya ada 1pair  jer dan mcm x best je sbb yg tinggal tu ialah yg display...bila try..1 ok..1 agak sempit..yelah..yg display tu kan dah kembang sbb org dah try2 kan.
So muncung sedepa la minah ni..di jinjingnya kasut tu pusing 1 kedai sambil berzikir nak kasut tu jugak2....arr...gawat nih!
Bahana x tahan dgn zikirannya...akak kedai ni pon tanya la dgn detail apa problemnya sebenarnya....hhmm..ternyata akak tu pandai pasal kasut...so dia ckpla pasal sapu lilin la..ntah hape2 pasal kasut tu...lepas disapukan lilin...eh..eh..muat plak bahagian yg sempit tu..walla!! dapat la dia beli...suka dia dpt beli that one particular last pair dan selamat tinge aku buat kesekian kalinya dari zikiran acixkurung!

 Borong...arr..must repeat again!

Aku beli apa? ala..aku shopping sikit2 jer..sbb x plan kan..

P/S: No wonder la org suka pi Kenanga Mall ni..murah!

1 comment:

  1. Muahahahahah!! muka achix kurung mawarong xleh blah!!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers