Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Sunday, 24 February 2013

Acix Nana...Aja Aja Phaitting!!!

As Salam..

Haii..selamat petang..kejap je dah Ahad...hhmm..kenapalah weekend cuma cuti 2 hari..kalau 3 hari kan best...hoooo..x cukup la..Kalau ikutkan perasaan yg malas yang makin memuncak ni...nak je coti esok..tapi xleh plak sbb dah ada urusan yg dah di planned terlebih awal....

Semalam..aku dan bbrp BFF pi ke Sime Darby Medical Centre...kalau dah pi hospital..tentulah nak berubat sakit atau melawat org sakit kan...takkan nak makan ayam penyet kat situ plak kannn.... 
Tujuannya sbb nak melawak acix nana kesayangan kitaorg ni ha...x berapa sihat...so kene warded la..disyakki Senin baru leh discharge...Mudah2an dptla discharge cepat...apa barang dok hospital lelama kan...kalau dah OK..baik balik dok umah..rest dgn anak2 bulus takpun layan citer Korea..hati terhibur..pasti segera sembuh..kan... daebakkk!!

Tgk tu...acix nana sudah senyum...Alhamdulillah dah beransur OK...cepat2 discharge ya..kita ada baaaanyak plan yg nak tungu masa utk di 'on' kan...kalau aku list kat sini..mmg x cukup... 
Ni la antara jemaah yg berbondong2 turun ke SDMC semalam...nak masuk pon x leh reramai...HDU kekdahnya...kene la gilir2 masuk jumpa pesakit...bila dah pindah masuk bilik..baru bleh visit dia reramai..kerumun dia mcm semut hurung gula....kehehhehehe....Rindu ngan depa laki bini nih...weii..sila la arrange kan pot luck ke hape dgn kadar segera...akan ku buatkan paru goreng pujaan mu iteww...kohoohohoh... 
*masuk dlm 'To Do List"..nak beli paruuuuuuuuuuuuu...nak beli paruuuuuuuuuuuuuuuu*


 Selesai urusan melawat pesakit...perut udah lapa...sempatlah bershopping sakan secara berjemaah dekat vending machine depan entrance SDMC..apakah??? masing2 beli air n jajan/biskut...lapar gamaknya...Atas persetujuan semua..udahnya..semua head to Mahbub ler...dah lama sgt x pekena nasik briyani depa nih...yela..kalau lepak Bangi..xde tempat lain..mmg aku ler ketua diktator si gadis yg akan mengheret depa secara paksarela ke ayam penyet....huhuuhuhuhuh.....
Sesambil makan..borak2...sbb ada yg lama x jumpa...bincang2 sikit apa yg patut..gurau2 mcm biasa....
Bila kita dikelilingi org yg kita suka...hati rasa best jer..sampai x sedar dah pukul 2 pagi...tp mmg rupa tu la..setiap kali pi Mahbub..cuma reti angkat punggung utk balik bila anney tu dah siap simbah2 air bahana nak mengemas sbb nak tutup kedai...sibuk je anney nie, dengki betul...yelaa...yelaa..kitaorg balik....

Errr....yg pic ni..xde kene mengena dgn aktiviti semalam...gambar hiasa saje ye...kohohohooh..motif sgt kan...
Sblm melayan Snogurt ni..kami mkn kat de'One Steak tu...ala...dah bbrp kali pi...tapi aku x tertulis2 jugak review utk tempat tu...nanti la...xde mood lg nih...banyak sebenarnya entry yg sekerat jalan..entry yg cuma ada gambar..nampak sgt mood x brape nak mari...kalau idak 1 hari sampai 2-3 entry..melampau kan...


P/S:
 La ni tgh baca stu novel Melayu...oh yes...novel Melayu..once in a while syok jugak..tukar2 selera..not bad la..novel ni beli dari thn lepas guna voucher buku...lama kan aku kepam simpan buku tuh...hampir habis...will write a synopsis later hoccay...daa....



2 comments:

  1. Wuwuwuwuw.. Tidak dapat menghadirkan diri.. Nanes!!! :'(

    ReplyDelete
  2. Sorry la baru nak komen kat entri lapuks..Weols terharu sangat la uols semua dtg melawat..rasa nak nanes pun ada tauuu....buat susah susah sajork..thanks friends..u guys made my day :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers