Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Tuesday, 13 January 2015

cepatla!!

As salam...

Hari bapaknya kemas bilik kucing dan membibik segala...lock depa kat bilik lain dulu..kalau idak..kita nyapu dia kejar penyapu...kita kutip bekas nak cuci time tu la heboh nak makan...kita bersihkan tray time tu sebok mengais2 nak berak!!

Menunggu penuh sabar utk pintu dibuka...dah beratur mcm org nak serbu Eon masa JCard Day!! hahahahhaha.. Si Atoto dah standby dok depan sekali...bapaknya kat dlm tu dah kunci sliding tu..sbb apa tau..sbb mamat ni pandai bukak pintu tu..kagum tak?? Panjang akalnya budak ni...kalau diter sajer2 kurung sape2 la adik dia at the other side, gigihla la dia panjat2 n kuis2 pintu nak tolong bukak..pensebok ko nih Atoto..McGyver sgt nih!!

Selepas 30 minit..masih x bukak2 lagi...muka masing2 dah x puas hati..apsal lambat sgt nih...mmg la lambat..kemain depa sepahkan bilik..ngan bulu2 shedding lagi..haihhhh

Selepas 1 jam...hah..masukla..masukla..littertray dah bersih..bilik dah wangi..lantai dah kilat..bowlls dah berisi....so korg dipersilakan utk buat sepah lagi ye...silalah..silalah...


P/S: bibik forever



2 comments:

  1. lamanya tak jalan2 kat umah mama doyana ni... lalalalal

    ReplyDelete
  2. Bestnye Ada bilik senirik utk anak2.... Nnt tunjuk la interior dlm tuuu hehehhe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers