Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Thursday, 15 January 2015

Anak Siapa Ni??

As Salam....

Nih...nih...ni anak sape??? Datang2 dgn mulut bisingnya..masuk2 umah terus melepak..terus makan...badannya kotor2 sikit..tapi..tak mungkin stray cat..sbb sihat2 sedap2 badannya...Check punye check..eh..eh..boboi nih..bergantung2 telonya nih...arrr..ko x snip lagi ya..patut la mulut ko becok yg amat!!

Bagi nama dia Boboi..

Masa sampai tu bulunya kotor sket..main guling2 kat pasir ke hape tak tau la..so udahnya kami kasi mandi..siap Malaseb dan spray Justz Spray tu..dah wangi..baru boleh pelok2...

Kuat meleser budak ni..kejenye mengekor kaki org je..kadang sampai nak jatuh bila jalan sbb nak elak2 dr terpijak kaki atau ekor dia..dianya mcm tak kesah..sebok membontot org sana sini.. Bukak tilam kucing lepak2..tdo dia..boring2..dia tdo atas sofa..selama aku pindah x pernah ada yg berani dan berjaya cakar furniture..dtg budak dompot ni..dia dah berjaya cakar sofar dan meja makan ..sob..sob..sob..sampai hati ko boboi ..sampai hati...

Bila tengok2 balik..muka dia mcm Bokashi la..cuma beza kaler jer..big boss dah mcm excited..sbb ni jantan..almaklum..kami kan kehilangan dan kematian 2 ekor anak jantan..err...apakah maknanya...apakah??!!

P/S: Buat masa ni..cadang utk foster..apa2 snip dulu..sbb kucing lain meroyan..dia pon tumpang sahut menyahut dr atas bilik..bising betui!



3 comments:

  1. PR!! PR!! PR!! keh keh keh :p

    ReplyDelete
  2. A ah PR..PR...PR....!!!!! go go go go hahahhaha...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers