Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Wednesday, 10 June 2015

Terkunci lagi!

As Salam...

Hari..slps sekian lama baru ada time sikit nak hapdet blog ni...kekdahnya..smlm dah selamat present proposal MMPU...hadoii,,separuh nyawa rasaya....ptg tu jugak jumpa sv apa yg patut..mlm tu kengkononnya nak open table..release tension +reward diri...tp lain pulak yg jadik...

Bahana dah ting tong beberapa hari..balik bilik semua telentang kepenatan...haihh..kene siap awal plak nak pi makan kat Pendas ke mana ntah..lepas golek2...pi la mandi..ada kawan ni lepak kat bilik...aku x kisah..aku suka je ada kawan kan...aku pesan la...aku nak mandi dulu..dan aku expect dia tunggu la aku balik mandi then ganti..sbb aku x bawak kunci..so pi la mandi aku dengan gembiraaaa...tiba2..makcik ni dtg toilet...kocoh2 nak terkencing...dia tanya..."Anaaaa..ko bawak kunci tak??!!" Hah..terberenti aku tgh syok2 mandi..kau..bisu..membeku...Allaahhhhh..ni mesti bilik aku dah terkunci dari dalam nihhhh....aku continue mandi dengan rasa sendu..mcm mana nie...henpon semua dalam bilik..sesambil pikir..apa nak buat..apa nak buat...sblm ni dah pernah terkunci bilik jugak..yg menciknya..setiap kali tu la aku dlm keadaan serba kekurangan...adoii....ku tutup atas...bawah bukak..ku tutup bawah atas bukak...at least this time aku ada towel..drpd hari tu...mmg ala2 victoria secret sangattt...ihik ihik :p

Aalaaaaaa....hancur harapan nak pi mkn sedap...aku siap pesan ngan kawan...pi la makan tanpa kami...sbb sepertinya x sempat ..mana nak mintk kunci dengan felo la...sadis..dalam kepala dah pikir..kawan dok mkn sedap...mesti aku mkn mee goreng hostel sambil nanges sbb kene tinggal...


Rupa2nya tidakkk...depa tunggu.haaa...suka...suka...smpat la settle kan apa yg patut..dlm kol 8 lebih baru gerak pi kedai seafood tu...

Gembira...gembira....nasib baik x kene tinggal..kehehhehe...

Dah settle..lepas ni menghadap hazab yang lain... pasal kes yang berlaku tu.idokla aku salahkan kawan aku..sbb mende dah nak jadi..cuma lepas ni...pi mana2 mmg kene gantung kunci kat leher.. Dont worry anis..aku x marah...tp mmg akan jadi bahan sampai 3 thn yg akan dtg...tak lupa Nannanera..ko mmg driver pujaan weolls...hakhakhak...

Oohh..sangat merindui si mokmok ni...Chachi...rindunya...minggu depan mama balik ya....Rindu Chachi...rindu sgt2...

Daa...


2 comments:

  1. Buat gelang tangan Kak.. Senang nampak.. Hehehehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers