Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Friday, 20 September 2013

Scratch di Putrajaya uolls...

As Salam...

Aku bz la nowadays..skrg dlm proses pindah opis..packing2...kemas2...sort itu...sort ini...angkut sana..angkut ini...aku dah mcm bibik maid pon ada..sikit lagi nak jadik kunta kinte...wuwuuwuwu....

last wiken...ada event kat Putrajaya..mcm biasa Scratch bukak booth... letih nak cerita..layan pic sajer la ye..ini semua cilok dari kamera bangbo...takyah tulis panjang2..1 pic leh represent thousands of word kan....

Ini spokeperson Scratch..tgh dok bg info pasal misi n visi Scratch...ni namanya Ms Rose aka cik Rosmah Awang...bwahahahhaha....ya ampunnn acixkurung!!

The crowd...tq for your support peeps!

Kami bawa bangJayen that day..eh..eh...x berapa mesra alam dah dia nih...masih trauma dok dicium bertalu2 masa kat event MAHA dek acik mana ntah..ni la bukti stray cat juga mampu jadi cantik dan sihat bila dijaga dengan baik..ada ker depa kata bangJayen ni British Short Hair...ini Malaysian Grey Smoke ma...local made nih!

hhmmm....mmg pantang nampak camera..sengih jer semua...

Ada face painting 2 hari tu..kak Ida, kak Dewi dan kak Syaja sedia melayan karenah adik2 utk face painting..semua akan masuk donation box tau..thumbs up gurls!

Cats for adoption...mesti adopt berdua sbb mereka dah rapat sgt...kalau berminat boleh email pada ktaj0311@gmail.com untuk maklumat lanjut..ni Jimmy n Sally namanya

Ni kisah sedih...ni semua kucing bulu panjang yang diselamatkan..satu lagi dumping cases yang dibantu oleh pihak Scratch...masih mencari donation untuk membiayai perubatan mereka yg 16 ekor ni..sila click pic tu utk cerita lanjut..aku dah bubuh link siap2...please donate..please..please...


My 'dont mess with me' face..kehehehhehehe

Pak Khalid, presiden KKM yg banyak memberi peluang dan space utk Scratch

kaki skodeng dari luar..dok skodeng booth KTAJ..kehehehhehe

Gigih Ms Rose memperbetulkan tinge kucingnya...spokeperson uolls...

Cantik tak?? Cantik tak?? 100pcs habis dijual dlm masa 2 hari..gempak!!

Bukan crocodile tears ok..aku jd sayu..ada antara 16 dlh yg direscue tu sebijik rupa my late Boo yong...rindunya dgn boo yong...sob..sob..sob..
Warga kerja Scratch...



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers