Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Search This Blog

Tuesday, 27 February 2018

Selamat pagi cikgu :)

As Salam...

Ehh...lama betul tak bersiaran...busy la...sape cakap cikgu banyak free time goyang2 kaki, mmg nak kene cili mulut dia.

Masuk sekolah baru, byk nak kene adapt..lotihhhh...tp setiap skolah ada budaya sendiri, ada ranking yg nak dipertahankan. sekolah aku ni, raking ke 11 dari 68 sekolah kot...so kau paham la terkangkang kiap cikgu2 buat keje, program, karnival etc. weekend pon ig group n whatsapp tung tang tung tang x benti...xde life weiii...kehidupan sosialku punah ranah...Selagi belum tutup mata, keje..keje..keje..lillahitaala.

baru jejak kaki sehari, dah dpt task jadik emcee perhimpunan bulanan, kau rasa?? tak terkejut beruk aku..adoii..layannn...new broom katanya...nak kasi can cikgu baru..alahaiii....whatever la...

jawatankuasa lain jgn ckp..cikgu cikgi sedia maklum pepaham udah ler... semoga dipermudahkan urusan harian kat skolah n.. dah cuba keluar, gembira for 6 yrs dok ipg n utm..tp sudahnya berpatah balik ke bidang perguruan di sekolah..semuanya aturan Allah.. rezeki di sini..hhmm...kene cuba suka, kalau x..x jadi. Mcm mana nak kasi suka, ttpkan aim..so xde la meraban sangat..sbb kau tau kau ada aim nak achieve. x kisah la aim apa2..GC ka...kau  nak jadi PK ka...nak aim jadik pengetua pon buleh aihh....berangan itu free mekk...gituuuuu....nanti sambung balik..daaa

Image result for work hard

1 comment:

Happily married

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers