Topics

rencam (140) emo (120) friends (113) Bokashi (62) makan2 (56) Rozy Tiger (54) family (43) betty (35) Lulu (29) Budak Asrama (28) books (21) sale (20) umah baru (18) Giant (16) Boo Yong (11) momot (11) Mail Lambung (10) PG journey (10) Sunkiss (10) cikgu (9) PETKNODE (8) AIR ASIA SALE (7) holiday (7) spss (7) PhDJourney (6) Synergi (6) movie (5) bake (4) daging (4) pasta (4) Ramadhan (3) ayam (3) sotong (3)

Geng Betty

Monday, 7 July 2014

Sampul Duit Ghayo ooiiiiii....!!

As Salam...

Hah..dah semak ke checklist raya masing2...

Baju raya....? Ada!!
Kuih...? Dah order!!
Tudung raya...? Ada!!
Duit raya..?? Dah tukar!!
Sampul duit raya..? Errkkk...takde!!!

Haaa...jgn bimbang...meh nak bgtau ada peluang untuk beli sampul raya sambil menderma...aku dah order 4 peket...hekhekhek...

Ni haa....cute eh...

NGO membantu haiwan jalanan..group KTAJ ada jual sampul ni...sebab tu ada pic SuperKomeng tu...di beritahu hasil jualan sampul ni akan masuk fund utk bantu haiwan terbiar...ini salah satu charity depa utk kumpul dana...x mahal pon...RM6 kalau COD, RM7 kalau pos utk setiap peket..setiap peket ada 10 keping...Nak COD pon ada banyak tempat..tp depa x announce lagi...yg pasti..sampai ke jauh ke Rawang, Bkt Beruntung ada COD...kalau jauh nun disana tu boleh COD..apa la sgt Bangi, Kajang, area biasa2 tu..mesti ada jugak....tp kalau ko duduk luar Kl/Selangor atau obersea hatta di Sabah dan Sarawak..kalau nak COD boleh...ko sila berenang cross itu laut amik kat sini ya...kehehhehe..
Kalau jauh tu..lekas2 la order..sbb nak urusan pos lagi...beli banyak2...glamer ko...sampul lain dr yg lain..ni limited edition..

Aku rasa...mmg akan bakal ada kata...mahal...tapi....kan bagus ko beli barang yg mmg ko nak guna pada masa yang sama ko dpt pahala menderma...kan ...kan...ingat...ni bulan Ramadhan ni...berganda2 pahala korg dapat...kalau hari2 biasa kita kadang2 payah nak kluar duit..time ni la nak belaja2 bersedekah..buat amalan kita di sana nanti..kan...

Maklumat lanjut boleh tgk wall KTAJ/Scratch atau blog mereka di sini....ya...click aje..aku dah link kan siap2...

P/S: Lekas2 order...masa terhad, abg posmen pon nak balik raya..bilangan sampul juga terhad..


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Usia perkongsian cerita kita...

PitaPata Cat tickers